Walk Off The Earth

března 18, 2018


Znáte hudební skupinu Walk Off The Earth? Možná vám to něco říká, možná přesně víte o koho jde a nebo vůbec netušíte, co je to vlastně zač... Ať už tedy kapelu znáte nebo ne, dnešní článek se bude týkat právě jí.


---

Tuto kanadskou hudební skupinu založil Gianni Luminati. Jde o skupinku lidí, kteří hrají i na ne zase tak známé nástroje jako kazu, ukulele - přiznávám, ukulele není v poslední době tak neznámé... Možná proto, že je o něco jednodušší a mnohem lehčí než klasická kytara? - didgeridoo, obrovskou kytaru, a tak dále... k vydávání různých šumů, cvakání nebo cinkání používají třeba neuvařené těstoviny, ve kterých se pak přehrabují, někdy i rozbíjejí talíře. Zkrátka, hrají na vše, co je zrovna napadne.

---

Jejich prvním hitem, který snad doslova obletěl svět, je cover verze písničky Somebody That I Used To Know (Gotye), kde hraje všech pět členů na jednu kytaru.


Nepřezpívávají jen písničky od jiných interpretů. Sami mají hned několik vlastních jako třeba Red Hands, Taekwondo, Nomad, Hold On, a další...

-
- -  
Na youtube můžeme také najít jejich dva mini filmy, které natočili: "Holiday Movie - It's A Wonderful Mic" a "Taekwondo".

---

Jsou neuvěřitelně aktivní jak na youtube, tak na sociálnách sítích. Přichází stále s něčím novým ať už jde o hudbu nebo videoklipy k nim. Tahle kapela patří jistě mezi mé nejoblíbenější. A jestli jí neznáte? Dejte jim šanci, určitě to stojí za to!


Co posloucháte vy? Znáte Walk Off The Earth? Jakou písníčku máte od nich nejraději? 



Mohlo by se ti líbit

0 komentářů

Děkuji za každou zpětnou vazbu, moc si jí vážím.

Nejčtenější

Nepřehlédni

Brýle HÄMÄHÄKKI

Čtenáři