1. rok na Fleru = 10% sleva na veškeré zboží

července 26, 2019


Krásný den vám všem, je to už rok, co jsem se rozhodla pro prodej čelenek a věnečků, které vyrábím. Za tu dobu jsem nasbírala několik zkušeností, poznámek k mým produktům a i spokojených ohlasů. Čelenky a věnečky jsou nicméně stále ve velkém procesu, snažím se hledat nové možnosti i v jiných materiálech a posunout tento ozdobný prvek ještě o něco dál. Proto jsem moc vděčná za jakoukoli zpětnou vazbu. Tahle práce je pro mě důležitá, je to 1 rok kolem vymýšlení, focení a vkládání produktů na Fler.cz. Jsou to pro mě obrovské zkušenosti. A jako poděkování a takovou "oslavu" toho 1 roku vám nabízím 10% slevu na vše, co v mém internetovém obchodě najdete. Stačí zadat během objednávky slevový kupón:
69C-JWI-6D3

Na fleru mě najdete pod jménem ATUNAI nebo přes tento odkaz:




Pokud budete mít jakoukoli připomínku nebo dotaz k mé práci, neváhejte mě kontaktovat. Mockrát děkuji za podporu!

Mohlo by se ti líbit

6 komentářů

  1. Já moc čelenky a podobné doplňky do vlasů nenosím, ale ty tvoje jsou nádherné :) Navíc jde z článku cítit tvoje nadšení, úplně to člověka motivuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi moc šikovná, čelenky, které vyrábíš, jsou nádherné! Škoda, že na čelenky moc nejsem, jinak bych si nějakou pořídila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář, momentálně pracuji i na jiných produktech, tentokrát z kůže, všechno bude na fleru. ;)

      Vymazat
  3. To je nádhera! Kéž bych byla taky tak šikovná a zručná. :D Já osobně na tyhle věci moc nejsem, ale mamka kouká na Fler nonstop, tak jí dám tip. :)

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každou zpětnou vazbu, moc si jí vážím.

Nejčtenější

Nepřehlédni

Brýle HÄMÄHÄKKI

Čtenáři